Els veïns es queixen per la instal·lació d’una torre elèctrica al mig del carrer

I no tot acaba amb una enorme torre!

El temporal Glòria ha dut molts maldecaps a les zones costaneres. En el cas de Blanes, fins ara, encara no s’han pogut dur a terme totes les actuacions que es tenien presents; ja que la situació de la Covid-19 ha fet gestionar les prioritats i els pressupostos cap a una vessant més primordial.

 

Segons diversos veïns hi ha moltes voreres i carrers en mal estat i això ha provocat que alguns veïns hagin caigut i s’hagin lesionat a causa de la no gestió d’aquests desperfectes. Encara que, no tot prové del temporal Glòria, i no se centra tot en el passeig marítim o nucli urbà.

 

A la zona de Santa Cecília es troben amb el carrer tallat, amb una torre d’electricitat col·locada just al centre de l’asfalt per on suposadament hauran de circular els vehicles.  Segons els veïns, les obres estan finalitzades però el carrer està tallat i això provoca descontentament per part dels veïns del carrer, ja que no hi poden accedir ni per circular ni per aparcar. A part també és una zona molt concorreguda per vilatans i no hi ha il·luminació. I per acabar-ho de rematar, hi ha un lloc del carrer on hi ha una fusta mig podrida que si algú no la veu i la trepitja podria caure en un forat i fer-se molt mal. 

 

Aquests veïns han traspassat la seva decepció i preocupació a l’alcalde de Blanes, per tal de buscar una solució. Esperem que la trobin ben aviat i que els veïns de la zona de Santa Cecília puguin conviure en un ambient més càlid i harmoniós.