L’Ateneu Popular ‘Sa Fera Ferotge’ de Blanes celebra divendres el seu 7è aniversari

S’han organitzat diverses activitats que s’allotjaran a la pista esportiva de Mas Enlaire, a la Plaça 11 de Setembre

Aquest proper divendres, 3 de setembre, l’Ateneu Popular ‘Sa Fera Ferotge’ de Blanes celebrarà el seu setè aniversari d’ençà que es va posar en marxa en un banc expropiat. Ho farà amb diversos ingredients que s’han programat perquè tinguin lloc al llarg de tot el dia. Per poder complir amb les mesures COVID les activitats s’allotjaran a la pista esportiva de Mas Enlaire, a la Plaça 11 de Setembre. Una d’elles serà un Mercat Solidari de 2a Mà, que està previst que comenci a primera hora i finalitzi a les 8 del vespre.

A les 10 del matí es parlarà sobre les activitats que es fan a l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge, així com quin és el seu signe d’identitat. A les 11 hi haurà una xerrada sobre econòmica social i solidària, i a les 12 del migdia un Cercle de Dones, tancant la programació del matí. A la tarda s’han programat noves activitats que tenen un objectiu comú: la defensa dels drets humans, els drets socials i la defensa de la natura.

A les 4 de la tarda hi haurà una reunió del Grup d’Espigoladores, que lluita contra el desaprofitament i malbaratament dels aliments, que parlaran precisament sobre la recuperació d’aliments. Tot seguit, a les 5, s’ha programat una assemblea de la PAHC, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme de Blanes, en lluita pel dret a l’habitatge, i finalment a les 7 es proposa participar en un debat sobre el Delta de la Tordera per tractar temes d’ecologia, així com del canvi climàtic i què es pot fer des dels municipis per aturar-lo.