fbpx

Blanes acabarà de completar el mural d’art urbà encetat al concurs del Blanes Urban Festival

Avatar photo

El passat cap de setmana, dissabte i diumenge, Blanes ha acollit la continuació d’una experiència que acabarà culminant finalment dilluns vinent, quatre de desembre. Es tractava de continuar omplint d’art urbà la part del mur del Carrer Santa Cecília, davant el Cementiri Municipal, que es va quedar sense pintar el passat mes d’octubre.

Més concretament, el 14 d’octubre la paret blanca va començar a prendre vida per acollir el 5è Concurs de Graffitis, inclòs en el programa d’activitats del BUF, Blanes Urban Fest que es va estar fent del 12 al 14 d’octubre. L’objectiu de la jornada d’art urbà que es va fer el passat cap de setmana era continuar omplint d’art a l’aire lliure aquell mateix mur.

Durant la jornada del cap de setmana s’hi van acostar per interessar-se per l’evolució de les pintures s’hi van acostar tant l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, com la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Estefanía Romero, acompanyats de Javier López, regidor dels Serveis Municipals, que s’han encarregat de col·laborar en la preparació del mur. Tots dos van agrair-les i els joves artistes la seva implicació per contribuir a completar la realització del mural.

Un mural d’art urbà completat en tres etapes

En la jornada del passat cap de setmana van participar artistes que ja havien inscriure’s al 5è Concurs de Graffitis de l’octubre, tant guanyadors dels primers premis com d’altres joves que van aprofitar l’ocasió per bolcar la seva creativitat sobre el mur. Més concretament, van ser-hi Diana i Joel Agiular, els germans que van guanyar el premi al millor mural pintat per artistes locals –que en aquesta ocasió van disposar cadascun d’ells d’un tros de mur propi-, així com el guanyador del primer premi, Gerard Macchio.

També van ser-hi el jove blanenc Denys Coll; Sara Sánchez, que també viu a Blanes; i José Ramírez, un noi de Badalona que estiueja des de ben petit a Blanes cada any i que, per tant, volia contribuir també amb el seu art a reivindicar l’street art a la seva ciutat d’adopció. Gràcies a la contribució de totes i tots aquests joves, es va poder gairebé acabar de pintar el mur del Carrer Santa Cecília.

Ara falta emplenar un darrer tram que està previst finalitzar la tarda del proper dilluns, 4 de desembre. Se n’encarregaran els i les joves que aquests dies han estat assistint al Taller de Graffitis que s’ha impartit a Nau4 Espai Jove, a càrrec d’Alejandro Gómez, més conegut com @odie. De fet, serà la sessió de cloenda que, al mateix temps acabarà de tancar aquesta mostra d’art urbà a l’aire lliure.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un conductor de 20 anys sense carnet atropella i mata un nen de 3 anys

Notícia següent

La Bisbal promociona una campanya per revifar el comerç

Notícies relacionades