fbpx

Blanes celebra avui dijous el ple municipal del mes de novembre

Avatar photo

Avui dijous l’Ajuntament de Blanes ha convocat la sessió ordinària corresponent al novembre, coincidint justament amb el darrer dijous d’aquest mes, que coincideix també amb el darrer dia del novembre. Hi ha previstos un total de 10 punts a l’ordre del dia, dels quals els cinc primer són per donar compte, sense entrar en debat.

Després d’aprovar l’acta corresponent a l’anterior sessió del 26 d’octubre, es donarà compte de les sentències judicials, contractacions d’urgència, així com de resolucions tant d’Alcaldia com d’altres òrgans delegats i de la Junta de Govern Local. També s’exposaran diversos decrets del Departament de Recursos Humans i altra informació d’interès.

Pel que fa als temes de debat, el primer d’ells és el número 6, i és una esmena d’acord del 30 de març d’aquest any, de modificació de la RLT, és a dir, la Relació de Llocs de Treball de l’Ajuntament de Blanes. El següent tema de debat, el punt número 7 de l’ordre del dia, té a veure amb diversos canvis de nomenament de representants del consistori blanenc en altres organismes.

El punt número 8 es refereix a l’aparcament subterrani situat a Cala Bona, al final del carrer Bitàcora. L’objectiu d’aquest punt és posar ordre en la concessió que va fer el consistori blanenc l’any 1992 per a la construcció i explotació d’aquest pàrking, ja que hi ha hagut l’incompliment d’una sèrie de requisits des de llavors. Es tracta de poder recuperar la seva titularitat municipal.

Abans que arribi el darrer punt dels Precs i Preguntes, l’últim tema de debat és una proposta d’acord presentada per BECP per a l’elaboració d’uns pressupostos participatius. Com és habitual, la sessió començarà a la Sala d’Actes consistorial al punt de les 7 del vespre. A causa de problemes tècnics aliens a l’Ajuntament de Blanes, el ple es podrà seguir a través de YouTube, i es penjarà un enllaç a Facebook per veure-ho a través d’aquesta xarxa.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Tallada l’AP-7 per un xoc entre dos camions amb 2 ferits

Notícia següent

Els dos acusats d’assassinar la infermera de Girona s’enfronten a 31 anys de presó

Notícies relacionades