Anna Salvia torna a Roses per guiar les famílies sobre joves i sexualitat

Anna Salvia tornarà a Roses el pròxim 9 de desembre, a les 18 h al Teatre Municipal

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Quins coneixements sobre sexualitat són imprescindibles en l’adolescència? Com podem ajudar als nostres fills i filles a tenir una sexualitat responsable, segura, plaent? Quin és el paper de la família i els professionals en la seva educació sexual? Aquestes són algunes de les preguntes que Anna Salvia, gran comunicadora que assoleix un gran interès i implicació per part del públic assistent a les seves sessions, respondrà el pròxim divendres 9 a Roses, donant solucions als interrogants i dubtes amb què sovint es troben les famílies.

El regidor d’Ensenyament de Roses, Marc Danés, destaca l’interès i motivacions per oferir aquestes sessions: “preocupats per la gran desinformació que corre per les xarxes socials, la distorsió de la realitat sexual a causa de l’augment de consum de pornografia per part dels joves i conscients de les dificultats per parlar de la sexualitat amb els nostres fills i filles, volem donar eines i sobretot empoderar als pares i mares per poder parlar amb naturalitat d’aquest tema a casa”.

L’objectiu, per tant, és revisar i reformular l’educació sexual que donem a adolescents i joves i oferir coneixements i recursos per acompanyar-los, fent perdre la por a parlar de temes incòmodes, fent prevenció d’abusos sexuals i millorant la comunicació amb els fills i filles.