Una conductora beguda dona diverses voltes de campana a Blanes

La conductora va donar un resultat finals de 0,56 al control d'alcoholèmia i la Policia Local l'ha denunciat

Policia Local de Blanes (Selva), Bombers i SEM han intervingut aquest diumenge en un accident aparatós que ha tingut lloc a les set del matí d’aquest diumenge. Segons informa l’ajuntament, la Policia Local va rebre l’avís d’un sinistre a la GI-682, a la carretera d’accés a la Costa Brava i sota el pont que hi ha al barri de Mas Borinot.

Quan van arribar allà, van veure que un turisme havia donat una volta de campana abans de quedar aturat. Els agents van comprovar que la conductora estava desorientada però no tenia ferides greus aparents. La conductora va donar un resultat finals de 0,56 al control d’alcoholèmia i la Policia Local l’ha denunciat.

El SEM la va traslladar a l’hospital comarcal. L’operatiu va acabar cap a les deu del matí.

La Policia també va comprovar que a conseqüència de l’impacte del vehicle una pilona new jersey de protecció va quedar malmesa, sobresortint una vareta metàl·lica d’uns 15 centímetres que pot suposar un perill per als conductors de motocicletes i per als vianants. Per això, han donat avís al Servei Territorial de Conservació de Carreteres perquè en gestionin la retirada.