Un incendi crema la nau de Rifacli a Montblanc

Un total de 18 dotacions dels Bombers treballen en l’extinció d’un incendi en tres naus a l’avinguda Lluís Companys de Montblanc, una de les quals pertany a l’empresa RIFACLI.

Van rebre l’avís a les 23.41 hores i aquest matí han donat per controlat el foc. Al rebre l’avís, l’incendi estava desenvolupat en el magatzem de RIFACLI, d’uns 1.000m2 i es va propagar ràpidament cap a les naus adjacents amb que comparteix paret mitjana.

Una d’elles, amb dues plantes on hi havia un basar i una fusteria, ha cremat totalment. A l’altre costat, un magatzem municipal que ha patit danys, però els bombers han pogut salvar les oficines i un dipòsit de gasoil, així com els vehicles que es guardaven. Les cobertes i les parets de façana de les dues naus afectades totalment han col·lapsat.

Els Bombers han seguit treballant fins a primera hora del matí. També s’han revisat les cobertes d’altres naus de la zona amb càmera tèrmica per descartar que no hi hagués caigut algun element incandescent que pogués generar un altre foc.