La regidora Núria Besora s’incorpora a l’equip de govern de l’Ajuntament de Montblanc

Assumirà les carteres de Turisme i Joventut

Fa unes setmanes la regidora Núria Besora va abandonar el Grup Municipal de Junts per Montblanc per desinències per la deriva que aquest grup havia realitzat alineantse als postulats del PdeCat.

Segons paraules de l’alcalde, a partir d’aquest moment l’equip de govern i l’actual regidora no adscrita, Núria Besora, van mantenir converses sobre la nova situació al plenari de l’ajuntament i, com «una confluència natural» hi va haver una molt bona entesa.

Fruit d’aquestes converses, la regidora i l’equip de govern van anar teixint complicitats fins a acordar una coalició de govern, ja que, segons Besora, «malgrat mantenir punts de vista i visions diferents, crec que puc aportar aire fresc, saba nova, un model constructiu en la governabilitat del meu poble».

Finalment, la regidora Carme Pallàs ha valorat que «des de l’equip de govern, la seva incorporació la valorem com una oportunitat. La Núria serà un actiu per Montblanc i ens ajudarà, segur, en el govern d’aquest ajuntament. Saba nova, aire fresc i noves iniciatives per fer un equip més fort i ambiciós».

Núria Besora assumirà les carteres de turisme i joventut, fins ara en mans d’Oriol Pallissó, el qual ara es farà càrrec de policia estretament lligada al pla de mobilitat que s’està treballant.

Així doncs, el nou equip de govern estarà compost pels 7 regidors d’Agrupament Catalanista de Montblanc i la regidora no adscrita, mentre que l’oposició restarà amb els 4 regidors de Junts i el regidor socialista.