L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí organitza un cicle de tallers de sexualitat femenina per dones

El cicle s'organitza des de les regidories d’Igualtat i de Salut en motiu del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

Taller de sexualitat per dones. CEDIDA

El dia 28 de maig és el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones, des de la regidoria d’Igualtat i Salut de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí s’ha organitzat un cicle de 4 tallers sobre sexualitat femenina. L’objectiu d’aquest cicle és que les participants prenguin consciència del propi cos i obtinguin una visió global de tots els aspectes de la salut sexual femenina.

Els tallers es faran en quatre divendres diferents, els divendres 14 i 21 de maig i els divendres 4 i 11 de juny. Aquests es faran presencialment, a la sala Llucià Navarro del Casal, en grup reduït amb un màxim de 20 persones.

Els tallers seran impartits per la Sra. Marta Garcia, especialista en coaching sexual i de parelles i assessora i promotora de benestar sexual.

El primer taller, del dia 14 de maig, es parlarà sobre Salut sexual femenina. Es tractaran els següents temes: salut íntima com una part més de la salut / etapes en la sexualitat de la dona / higiene íntima: copa menstrual /funció de la musculatura pèlvica / causes de l’afebliment del sòl pelvià / enfortir la musculatura: exercicis de Kegel /trastorn del desig sexual / anorgàsmia / trastorn d’excitació sexual.

El segon taller, del dia 21 de maig, es parlarà sobre El camí cap al plaer. Els temes que es tractaran en aquest taller són: Què és un orgasme? / Fases de l’orgasme / Anorgàsmia femenina / Hi ha diferents tipus d’orgasme? / Multiorgàsmia/ Per què es fingeixen els orgasmes? / Per què arribar junts a l’orgasme? / Com saber si he tingut un orgasme?

El tercer taller, del dia 4 de juny, es parlarà sobre Autoconeixement i sexualitat femenina. Els temes que es tractaran en aquest taller són: L’autoconeixement i la cerca del plaer / Punts erogens femenins: Interns i externs / Masturbació femenina: beneficis i tècniques d’autoestimulació / Tot sobre el clítoris: orgasme vaginal o clitorià, un mite? / Tot sobre el punt G: on està i com trobar-lo / Ejaculació femenina.

El quart taller, del dia 11 de juny, es parlarà sobre Comunicació sexual i relacions de parella. Els temes que es tractaran en aquest taller són: La rutina en parella: causes i com sortir d’ella / Preliminars: importància dels preliminars, claus per a gaudir d’ells i tipus / Jocs per a fer pujar la temperatura en parella / Parlar de sexe amb la parella / Pràctiques sexuals: sexe oral, sexe anal, BDSM

Tots els tallers són gratuïts i les persones que vulguin apuntar-se poden fer-ho al taller que més els interessi o a tots. Per apuntar-se caldrà omplir el següent formularihttps://forms.gle/RSRY9j9ofaPMm7gR6