Una família de Barcelona repatria el cos del seu oncle i rep el cadàver d’una dona

La família ha patit una commoció emocional i estudia portar el cas davant de la justícia

Una família de Terrassa (Barcelona) ha denunciat que el taüt del seu oncle, que va morir a aquesta localitat i havia de ser repatriat al Marroc, es va extraviar en un magatzem de l’aeroport de Barcelona-El Prat i van rebre un fèretre equivocat, amb el cos una dona al seu interior.

Encara que l’error va ser solucionat i el mort va poder ser enterrat dos dies després, la família ha patit una commoció emocional i estudia portar el cas davant la justícia, segons ha relatat la neboda del difunt, Laila Moussafir, a “El Periódico”. “És una broma de mal gust, van tractar el meu oncle com un bony més”, ha criticat Moussafir, assenyalant que fruit d’aquest tràngol ella està prenent antidepressius i la seva tia, l’esposa del difunt, “no en pot ni parlar”.

El taüt del seu oncle, que va morir el 23 de març passat als 77 anys, havia de ser repatriat i enterrat a Casablanca el 30 de març, però quan els familiars del Marroc van anar a recollir-lo els van lliurar un que contenia el cos d’una dona .

Segons relata Moussafir, després d’informar la funerària del succés, van descobrir que el seu oncle difunt seguia en un magatzem de l’aeroport del Prat, i ràpidament es va procedir a la correcta repatriació, encara que desconeix què va passar amb el fèretre de la dona, que havia de ser traslladada a la ciutat marroquina de Tànger. “Això que ens ha passat és molt greu i volem presentar una demanda contra els que ens hagin pogut causar aquest dolor terrible”, ha assegurat.