fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

Un grup de noies adolescents té aterrades a les menors de Terrassa

Avatar photo

Una de les noies que va ser víctima explica que la van llençar a terra tibant-la dels cabells

Foto: Raul Lieberwirth

Les adolescents dels barris nord de Terrassa estan aterrades. El motiu és un grup de noies també menors d’edat que des de fa mesos i sense un mòbil clar es dediquen a agredir a persones de la seva mateixa edat.

Aquesta situació ja ha tingut a una desena de noies com a víctimes i els seus familiars han presentat una denúncia a la policia de la ciutat i ara estan recavant informació per obligar a l’administració a intervenir. Les agressions s’han produït en diferents hores i segons les famílies les noies violentes actuen amb total impunitat.

El cas d’una de les menors que va ser víctima resulta d’allò més preocupant. La noia de 13 anys afirma que va veure un grup de 8 o 9 noies apropant-se cap a ella i quan estava marxant “es van començar a ficar amb el meu físic, les meves ulleres, el meu cabell”. “Em van començar a insultar i jo em vaig defensar insultant-les també. Vaig veure que se m’apropaven molt i una d’elles em va agafar dels cabells i em va llençar a terra i la resta de noies es van unir i em van donar puntades de peu al cap i a les cames”, relata en declaracions a Terrassa Digitial.

Des de l’alcaldia s’ha afirmat que s’està afrontant el tema des de diferents prismes. “El policial, que ho porta Mossos que elevarà la investigació a la DGAIA perquè prengui mesures amb les menors i les famílies”, explica Noel Duque el Tinent Alcalde de Drets Socials de l’Ajuntament de Terrassa. “Moltes tenen menys de 14 anys per la qual cosa no són imputables, però cal fer alguna cosa com fer justícia”, afegeix.

La mare d’una de les noies agredides demana “la pena màxima” que es permet en aquests casos: “La retirada de la custòdia als pares i l’internament en un centre de menors”. De moment, s’ha incrementat la presència policial a la zona, sobreto durant els caps de setmana.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El radar que controla l’A-7 des de les Gavarres fins al Nou Estadi no funciona des del 2018

Notícia següent

La fibra òptica arriba al 70% del terme municipal del Vendrell

Notícies relacionades