fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

Terrassa acull la tercera edició del “Mou-te, tu hi guanyes”

Avatar photo

Les activitats comencen aquest mes de març i s’allargaran fins a finals d’any

L’Ajuntament de Terrassa torna a impulsar el programa d’activitat física saludable “Mou-te, tu hi guanyes!”, de la mà dels serveis municipals de Salut, Esports i Gent Gran, així com amb la participació de diferents entitats de la ciutat. La tercera edició del “Mou-te” comptarà amb activitats presencials i activitats en línia, que estaran subjectes a modificació en cas que la situació sanitària ho recomani. 

El programa, que arrenca aquest mes de març i s’estendrà fins a finals d’any, agluti na activitats a l’aire lliure, gratuïtes, i adaptades a tots els nivells de preparació. Amb aquesta iniciativa es pretén promocionar l’activitat física saludable en l’àmbit comuni tari fent especial èmfasi en l’edat adulta i gent gran. Específicament, es vol incidir en aquelles persones que no tenen incorporada en les seves rutines diàries la pràctica regular de l’activitat física, així com en aquelles persones amb riscs de patir proble mes cardiovasculars i altres problemes de salut derivats de la falta de mobilitat o que necessiten realitzar exercici físic de forma moderada per prescripció mèdica. 

La programació del “Mou-te” 2021, manté les activitats que s’havien fet els darrers dos anys, com els parcs saludables, amb sessions dirigides per especialistes que ensenyen el funcionament dels aparells ubicats a diferents parcs de la ciutat (Distric te 2, 3, 6 i 7); la iniciació i passejades de marxa nòrdica; i el Qigong, una tècnica d’origen xinès que, a partir d’exercicis, integra el cos i la ment a través de movi ments, de postures, d’una respiració diafragmàtica i la ment atenta. Després de l’atu rada arran de la Covid-19, el “Mou-te” ha reincorporat a la programació anual el Bici Ruta, però en aquesta ocasió en un format mapejat, que inclou diferents itineraris te màtics per fer amb bicicleta, amb traçats, punts d’interès i indicadors de circulació, per fer-los de forma individual o amb el grup bombolla.  

Cuida’t +60, gimnàstica per a gent gran  

La novetat d’aquesta edició és la introducció de l’activitat de gimnàstica per a gent gran “Cuida’t +60”. Les sessions estaran dirigides per especialistes en activitat física i es desenvoluparan en quatre punts diferents de la ciutat: a les zones municipals es portives de Can Parellada, Can Jofresa, La Maurina i Sant Llorenç.  

Es pot consultar el programa al web: www.terrassa.cat/moute 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’estat d’alarma es podria allargar més enllà del 9 de maig

Notícia següent

26 morts més a Catalunya per coronavirus

Notícies relacionades