Arriba la 7a edició de la Setmana de poesia a les cases a Molins de Rei

    La primera cita de la Setmana de poesia a les cases serà el 13 de maig, al pati de Ca n’Ametller, on l’actor Pere Arquillué farà un homenatge al poeta Gabriel Ferrater

    Divendres 13 de maig es dona el tret de sortida a la 7a edició de la Setmana de poesia a les cases, un cicle de poesia que va néixer de l’editorial Grogues Cauen les fulles, de Toni Moreno, en homenatge al poeta Francesc Garriga Barata.

    Com ha explicat la regidora de cultura, Ainoa García, enguany és la tercera edició que s’organitza des de l’Ajuntament, juntament amb el director de l’editorial Grogues cauen les fulles, Toni Moreno. Cal recordar que, als seus orígens, el cicle es feia per diferents cases del municipi, no obstant això, amb l’arribada de la pandèmia provocada per la Covid-19, es va decidir traslladar els actes a un espai més ampli i obert, com és el cas del pati de Ca n’Ametller (2020) i, posteriorment, a la planta baixa de l’edifici el Molí (2021). Per a aquesta edició, aprofitant les condicions meteorològiques del mes de maig i de la primavera, s’ha decidit tornar al pati de Ca n’Ametller. 

    La primera cita de la Setmana de poesia a les cases serà demà, divendres 13 de maig, a partir de les 20.30 h, al pati de Ca n’Ametller, on l’actor Pere Arquillué farà un homenatge al poeta Gabriel Ferrater.  Com ha explicat Toni Moreno, “l’ajuda i col·laboració de l’Ajuntament per voler tirar endavant qüestions de poesia, ha permès evolucionar, millorar i fer un salt qualitatiu del cicle, tot convertint el cicle en quelcom molt potent”. 

    Per la seva banda, l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz,  també ha volgut  agrair l’ajuda de Toni Moreno i recordar que, “des de l’Ajuntament, sempre s’ha estat i s’estarà al costat de la cultura des de la voluntat d’escolta i suport d’aquelles iniciatives que venen des dels sectors culturals”. En la mateixa línia, s’ha fet una crida a gaudir de la 7a Setmana de poesia a les cases, tot posant en valor el municipi de Molins de Rei i el seu lligam a la cultura:  “Molins és un poble dinàmic, actiu, ben valorat, un poble on la cultura té un paper fonamental i actua com a element catalitzador, que afavoreix l’esperit crític”.  En resum, “quan parlem de cultura i de Molins de Rei, parlem de cinema, de música, de lletra i, evidentment, també de poesia”.