Un jove tira petards contra les terrasses plenes de gent al centre de Sabadell

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i les lesions produïdes són de caràcter lleu

Imtage d'uns petards. Foto: Cedida.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació pel llançament de focs artificials en una terrassa d’un bar del centre de Sabadell la nit de diumenge. Segons apunten fonts de la Policia Municipal, els fets van passar poc després de la mitjanit al passeig de la Plaça Major, quan un grup de joves va llançar petards en aquest concorregut punt de la ciutat.

Diverses trucades van alertar la policia d’un llançament pirotècnic que havia causat lesions de caràcter lleu a les persones que es trobaven a les terrasses, motiu pel qual es va iniciar una cerca dels presumptes autors a partir de la descripció dels testimonis. A les 00.42 h la policia va trobar un home de 27 anys amb dues bateries de focs artificials, motiu pel qual se’l va identificar.

Fins el lloc s’hi van desplaçar quatre unitats dels Mossos d’Esquadra, que mantenen la investigació oberta pel que es podria tractar d’un acte vandàlic, i una de la Policia Municipal. Els ferits per les explosions, segons fonts municipals, van tenir consideració de caràcter lleu.