En declaracions a RAC1, Raurich ha considerat que “és molt important deixar clar als clients que amb una bona ventilació els interiors dels restaurants són segurs”. De fet, l’objectiu del sector és demostrar que “no cal mantenir un aforament del 30% als interiors dels restaurants”. L’altra finalitat és “aconseguir treure la por de la gent que ha d’entendre que dinar o sopar dins un restaurant és segur”, ha subratllat.
Els passatgers atrapats des de primera hora de la tarda a causa d’una avaria d’electrificació a la línia R15 podrien…
Les imprudències a la carretera poden tenir conseqüències tràgiques. Aquest dissabte al migdia, un conductor ha posat en risc la…
Nou Barris ha parlat alt i clar. El passat 5 d’abril, les Associacions de Famílies d’Alumnes (AFA) del Districte van…
Ja s’ha confirmat la identitat de la dona assassinada en el feminicidi que ha commocionat Tarragona i el conjunt del…
Després d’una jornada marcada per la vaga convocada pels sindicats UGT i CCOO, PortAventura World ha emès un comunicat aquest…
Aquest dissabte 19 d’abril, els Comuns han mostrat el seu suport a la vaga de les treballadores i treballadors de…
Esta web utiliza cookies.