Un perillós pres de Barcelona agredeix 5 funcionaris amb una planxa de ferro

Ha sortit de la cel·la fora de si, donant puntades i cops de puny, amb la planxa de ferro com a escut

Un perillós pres de la presó de Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires, ha ferit aquest diumenge al matí a cinc funcionaris amb una planxa de ferro que ha tret del sistema de ventilació. L’intern és John Musetescu Werberg que es troba a la presó preventiva per, presumptament, matar a tres persones a Barcelona el gener de 2020.

Les tres persones a les quals suposadament va matar a Barcelona són una persona, la casa de la qual es va incendiar a Ciutat Vella, una dona d’edat avançada i un treballador de l’Ajuntament de Barcelona al qual va apunyalar a la plaça de Sant Jaume.

L’agressió s’ha produït quan els empleats han obert la porta de la cel·la perquè sortís al pati, ha avançat la periodista Anna Punsí en Twitter. Fonts penitenciàries han precisat a l’agència EFE que l’intern anava a ser canviat de lloc per a poder reparar l’intèrfon del calabós. L’atac ha estat cap a les 09.25 hores.

Musetescu, que es trobava tancat en el Departament Especial de Règim Tancat (DERT), on estan els més perillosos, ha sortit de la cel·la fora de si, donant puntades i cops de puny, amb la planxa de ferro com a escut.

Un dels funcionaris ha patit un tall al braç, un altre un cop en l’avantbraç i les altres tres talls i cops que han patit quan intentaven reduir al pres.

El pres ha estat immobilitzat des de les 09.40 fins a les 12.10 hores i continuarà ingressat en el DERT, però se li aplicarà un protocol de seguretat, pel qual estarà acompanyat sempre per tres funcionaris i estarà emmanillat en els trasllats, segons les fonts.