fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

S’obren les inscripcions per participar del Consell de Ciutat de L’Hospitalet

Avatar photo

Ciutadania i entitats de L’Hospitalet ja poden inscriure’s en línia per formar part de les taules sectorials fins al 29 de desembre. Les taules són òrgans col·legiats de participació ciutadana, de caràcter permanent i creats en el si del Consell de Ciutat per dotar d’operativitat i agilitzar les línies de treball que s’hi estableixen.

Dijous passat, va tenir lloc l’acte de constitució del Consell de Ciutat de L’Hospitalet corresponent al mandat 2023-2027, presidit per l’alcaldessa, Núria Marín. El Ple del Consell va aprovar la constitució de les taules sectorials següents i en va designar la presidència, que recau en persones membres del Consell de Ciutat:

  • Joventut, presidida per Lídia González Moreno, subdirectora de l’Associació Educativa Ítaca.
  • Transició Ecològica, presidida per Felipe Campos, president del Consell de l’Esplai de L’H.
  • Cultura, presidida per José Ortega Sánchez, “Cènit”, de l’Associació Tro. Centre de Producció de la Cultura Tradicional i Popular Catalana de L’Hospitalet.
  • Drets de la Ciutadania i Cohesió Social, presidida per Jordi Ibáñez.
  • Promoció Econòmica i Infraestructures, presidida per Ramon Vives, vicepresident de PIMEC Baix Llobregat.
Les taules sectorials estan formades pel president/a, el secretari/ària, vocals designats entre els membres del Consell i persones o entitats no membres del Consell també com a vocals.
El Consell de Ciutat és el màxim òrgan consultiu de participació ciutadana, i està integrat per un centenar de persones entre membres de la corporació municipal i representants de les entitats econòmiques, socials, professionals i veïnals. Aquest és el quart mandat del Consell de Ciutat, des de l’aprovació del Reglament de participació ciutadana l’any 2013.

El Consell de Ciutat informa, debat, proposa i assessora al voltant de les grans línies de la política municipal amb la finalitat de vehicular la participació de la ciutadania i de tots els agents socials, per promoure i canalitzar espais de reflexió conjunta sobre qüestions que afecten la sostenibilitat, la cohesió social i el desenvolupament econòmic, social i cultural, especialment l’estratègia de futur i els grans projectes.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Podemos es querella contra el jutge d’Inipro

Notícia següent

Presó pel fals metge que va exercir en diversos hospitals de l’Alt Empordà

Notícies relacionades