Molins de Rei millorarà els equipaments de La Peni i el Foment Cultural i Artístic

Totes dues rebran 50.000€ respectivament en matèria de subvenció per a inversions als seus locals

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Les entitats culturals de la Joventut Catòlica-La Peni i el Foment Cultural i Artístic van signar, juntament amb l’alcalde, el primer tinent d’alcalde i la regidora de cultura, els convenis de col·laboració que recullen el suport de l’Ajuntament a ambdues entitats.

Totes dues rebran 50.000€ respectivament en matèria de subvenció per a inversions als seus locals. La voluntat i compromís de l’Ajuntament de Molins de Rei és col·laborar i ajudar en la realització d’aquestes intervencions per millorar les condicions dels edificis propietat de les entitats culturals amb patrimoni per adequar-los a les necessitats actuals segons la legislació vigent.

Cal destacar que la voluntat del govern municipal és seguir col·laborant i establint ponts amb totes i cadascuna de les entitats amb patrimoni propi, i alhora, que inverteixen recursos econòmics per a la millora de les seves instal·lacions, i en definitiva, de les instal·lacions culturals, esportives, etc. amb les que compta la vila de Molins de Rei.

L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, durant l’acte de signatura dels convenis va assenyalar que “amb la firma d’aquests convenis es materialitza el compromís d’aquest govern amb les persones, les entitats i la cultura molinenca”. A més, ha afegit que “amb el diàleg continuat, fem possible la rehabilitació d’equipaments culturals que permetran fer de la cultura un eix central de la vida molinenca”.