fbpx
Divendres, 23 de febrer de 2024
És notícia

Més de 300 alumnes de l’Hospitalet participen en el Connecta Futur

Avatar photo

Dilluns i dimarts, 11 i 12 de desembre, tindran lloc les jornades d’orientació acadèmica Connecta Futur a la sala d’actes del Centre Cultural de Bellvitge. Les organitza el Servei de Joventut de l’Ajuntament de l’Hospitalet i hi assistiran prop de 320 alumnes de diferents instituts de secundària de la ciutat.

L’objectiu de les jornades és donar suport a la tasca d’orientació i assessorament acadèmic que fan els centres educatius amb el seu alumnat de 2n de batxillerat, que es troba en una fase decisiva a l’hora de dissenyar el seu itinerari formatiu, apropant-los la informació i els recursos acadèmics, però també acompanyant-los en la part més competencial i d’autoconeixement.

La regidora de Drets Socials, Laura García Manota, serà qui doni la benvinguda i presenti la jornada els dos dies.

 

Orientació i assessorament per als alumnes de Batxillerat

La jornada consistirà en la xerrada d’orientació acadèmica “I després del batxillerat, què?”, a càrrec de Carol Biosca, directora de continguts d’Unportal, en la qual s’explicarà la diversitat d’itineraris acadèmics, i es donarà informació actualitzada per ajudar els i les joves a planificar els seus itineraris.

En acabar, tindrà lloc l’activitat gamificada “Posa en joc les teves competències”, facilitada per MQL (Més Que Learning), on els assistents posaran a prova de forma lúdica les seves habilitats per aplicar-les a la presa de decisions del seu futur professional.

Hi participen els instituts Santa Eulàlia, Jaume Botey, Torras i Bages, Pedraforca, Apel·les Mestres, Bellvitge i Eugeni d’Ors.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Trobada amb Víctor Pérez a Solsona per parlar del seu llibre ‘De la nuesa’

Notícia següent

Reus presenta el concert participatiu Cantem! amb 125 cantaires

Notícies relacionades