Les llumeneres disposen d’una placa de cel·les solars fotovoltaiques de màxim rendiment, amb bateries de liti i l’electrònica associada a la regulació lumínica. Funcionen a la màxima potència fins a les 12 de la nit (11 W cada punt de llum), moment en que es regulen al 50% de potència fins a la sortida del sol. A més, cadascuna de les llumeneres disposa d’un sensor de presència que, en cas d’activació, augmenta la potència lumínica al màxim durant uns minuts.
La platja de Sant Simó és, juntament amb el Parc Forestal, una de les zones de Mataró declarades de màxima protecció vers la contaminació lumínica d’acord al mapa de la protecció contra la contaminació lumínica. Per això s’ha dissenyat una solució lumínica de mínima potència, una empremta lumínica no intrusa fora de la zona de pas i un color de la llum que no afecta als bioritmes naturals de la biodiversitat.
L’actuació s’ha realitzat en el marc del contracte de manteniment de l’enllumenat i ha tingut un cost d’uns 9.500 € (IVA inclòs).
Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc persones com a presumptes autores d’un robatori amb violència comès a una botiga de…
Badalona celebra aquest dimecres 23 d'abril la diada de Sant Jordi amb un programa d'activitats que porta arreu de la…
Aquest dimarts s’ha celebrat a Molins de Rei una roda de premsa per presentar les subvencions destinades a culminar la…
La Policia d'Andorra investiga la mort d'una dona de 72 anys que ha aparegut morta aquest dimarts al riu Valira…
Els pròxims 25 i 26 d’abril, l’Ampolla acollirà la tercera edició del FRAME Film Festival al municipi, un esdeveniment dedicat…
Pedret és alcaldessa de Benifallet des de l'any 2015 i ara, per primer cop, serà diputada provincial. Li preguntem per…
Esta web utiliza cookies.