Les participants a la Carrera de la Dona de Barcelona tindran descomptes

Renfe oferirà el 15% sobre el preu del bitllet als trens d'Ave i Llarga Distància

Renfe s’ha convertit en ‘transport oficial’ de la Carrera de la Dona 2021 i oferirà descomptes als seus trens per a les corredores que participin en les diferents proves, segons ho ha subscrit amb l’organitzador de l’esdeveniment, Motorpress Ibèrica.

Enguany queden per celebrar-se Carreras de la Dona a les ciutats de Madrid (24 d’octubre), Zaragoza (7 de novembre), Barcelona (21 de novembre), Sevilla (28 de novembre) i Gijón (12 de desembre).

Renfe aplicarà a les corredores que s’inscriguin en les diferents proves descomptes del 15% sobre el preu del bitllet als trens d’Ave i Llarga Distància, no sent acumulable a altres ofertes comercials.

Aquesta oferta serà vàlida per a les Carreres de la Dona 2021 que reuneixin més de 75 persones que utilitzin el tren en els seus desplaçaments per a participar en aquestes. Sobre les reduccions d’aquesta oferta no s’aplicarà cap descompte addicional, excepte el de família nombrosa.

Renfe també col·laborarà en la promoció de l’esdeveniment tant en les estacions, amb cartelleria digital en les màquines autovenda, com a l’interior dels trens, amb publicitat en els capçals.

Per part seva, Motorpress Ibèrica possibilitarà la promoció i venda de paquets de tren i dorsal a través de la web de Renfe Viatges, dotant per a això a Renfe d’un servei de ‘ticketing’ amb la finalitat de poder elaborar la millor oferta combinada.