Les 9 discoteques de Barcelona que estan entre les millors del món

Barcelona s’ha convertit novament en una de les millors zones del món per sortir de festa i anar de discoteques. L’associació International Nightlife Association’s ha publicat el seu llistat amb les 100 millors discoteques del món, on Catalunya compta amb fins a dotze locals d’aquest estil, nou d’ells ubicats a la província de Barcelona i els tres restants a Lleida, Tarragona i Girona, un a cada territori. És a dir, que el 12% de les millors discoteques del món són catalanes.

Barcelona torna a ser la demarcació de Catalunya amb més representació en aquest llistat, i molts dels locals repeteixen respecte d’edicions anteriors. De fet, la capital catalana ha aconseguit ficar un dels seus locals d’oci al Top 5, amb un segon local dins del Top 10.

 

Les millors discoteques de Barcelona

Al Top 5 de les millors discoteques del món hi ha dues discoteques eivissenques: Hï Ibiza, que corona el llistat des del primer lloc; i Ushuaïa, que també entra al Top 3 des de la tercera posició. El top 5 el completen la discoteca Omnia de Las Vegas, als Estats Units; i Booshaus, ubicat a Colònia, a Alemanya; i una discoteca de Barcelona.

Es tracta de Shôko Barcelona, que està acompanyada dintre del Top 10 per un local més de la capital catalana: Opium, a la setena posició.

Per darrere hi ha Bling Bling Barcelona (15), Sutton (20), la Sala Apolo/Nitsa Club (39), la Sala Razzmatazz (59), Pacha Barcelona (79), Input High Fidelity Dance Club (85) i Carpe Diem Lounge Club (97), totes elles ubicades a Barcelona ciutat.

La representació catalana al llistat de les 100 millors discoteques del món la completen la Disco Tropics (48), a Lloret de Mar; la discoteca Biloba (81), a la ciutat de Lleida; i la discoteca Tropical Salou (90), a Salou.

 

Espanya, el país amb les millors discoteques

Amb tot, Espanya és el país del món amb major representació en aquest llistat, amb 27 locals d’un total de 100 que el componen. Només dins del Top 10 ja hi ha sis locals, els dos de Barcelona i quatre més d’Eivissa.

Després d’Espanya, els Estats Units és el següent país que té més discoteques i locals d’oci nocturn a la llista, amb 20 establiments; mentre que el Regne Unit, amb sis, és el tercer amb més representació.

Mendo

Missatges recents

Confirmen el cinquè feminicidi del 2024 a Catalunya: La dona assassinada a Olot

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que l'assassinat d'una dona aquest dijous a Olot és un…

7 minuts fa

Crespín es reuneix amb el Cònsol General de Cuba a Barcelona

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha  rebut avui el Cònsol General de…

8 minuts fa

Arriba una nova sessió d’Emprèn Talent a Reus

La regidoria d'Empresa, Formació i Ocupació programa una nova xerrada del cicle Emprèn Talent' el…

14 minuts fa

El president del Port afirma que “Tarragona és l’epicentre de la transició energètica del país”

Aquest 22 de febrer s’ha celebrat al Tinglado 1 del Moll de Costa del Port…

20 minuts fa

Els pares de dos menors que van sobreviure a un incendi de 20 morts acusen de negligència

Els pares de dues adolescents que van sobreviure a un incendi on va haver-hi 20…

29 minuts fa

Un noi de 22 anys mort i un de 24 ferit greu en un accident entre tres vehicles

Un noi de 22 anys va morir i un altre de 24 anys va resultar…

30 minuts fa

Esta web utiliza cookies.