fbpx

Les 9 discoteques de Barcelona que estan entre les millors del món

Avatar photo

Barcelona s’ha convertit novament en una de les millors zones del món per sortir de festa i anar de discoteques. L’associació International Nightlife Association’s ha publicat el seu llistat amb les 100 millors discoteques del món, on Catalunya compta amb fins a dotze locals d’aquest estil, nou d’ells ubicats a la província de Barcelona i els tres restants a Lleida, Tarragona i Girona, un a cada territori. És a dir, que el 12% de les millors discoteques del món són catalanes.

Barcelona torna a ser la demarcació de Catalunya amb més representació en aquest llistat, i molts dels locals repeteixen respecte d’edicions anteriors. De fet, la capital catalana ha aconseguit ficar un dels seus locals d’oci al Top 5, amb un segon local dins del Top 10.

 

Les millors discoteques de Barcelona

Al Top 5 de les millors discoteques del món hi ha dues discoteques eivissenques: Hï Ibiza, que corona el llistat des del primer lloc; i Ushuaïa, que també entra al Top 3 des de la tercera posició. El top 5 el completen la discoteca Omnia de Las Vegas, als Estats Units; i Booshaus, ubicat a Colònia, a Alemanya; i una discoteca de Barcelona.

Es tracta de Shôko Barcelona, que està acompanyada dintre del Top 10 per un local més de la capital catalana: Opium, a la setena posició.

Per darrere hi ha Bling Bling Barcelona (15), Sutton (20), la Sala Apolo/Nitsa Club (39), la Sala Razzmatazz (59), Pacha Barcelona (79), Input High Fidelity Dance Club (85) i Carpe Diem Lounge Club (97), totes elles ubicades a Barcelona ciutat.

La representació catalana al llistat de les 100 millors discoteques del món la completen la Disco Tropics (48), a Lloret de Mar; la discoteca Biloba (81), a la ciutat de Lleida; i la discoteca Tropical Salou (90), a Salou.

 

Espanya, el país amb les millors discoteques

Amb tot, Espanya és el país del món amb major representació en aquest llistat, amb 27 locals d’un total de 100 que el componen. Només dins del Top 10 ja hi ha sis locals, els dos de Barcelona i quatre més d’Eivissa.

Després d’Espanya, els Estats Units és el següent país que té més discoteques i locals d’oci nocturn a la llista, amb 20 establiments; mentre que el Regne Unit, amb sis, és el tercer amb més representació.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Una discoteca de Lleida, entre les millors del món

Notícia següent

Assegura patir ‘ecoansietat’ però té l’Instagram ple de fotos d’ella arreu del món

Notícies relacionades