Nova edició de la Mostra d’Estudis i Professions a L’Hospitalet

Fins al 25 de febrer ofereix orientació formativa al jovent de la ciutat que tanca una etapa educativa

Avui es posa en marxa una nova edició de la Mostra d’Estudis i Professions de L’Hospitalet, una iniciativa de la Regidoria de Joventut que es farà a l’Espai Jove Ca n’Arús des d’avui, 24 de gener, fins al 25 de febrer. Es tracta d’un servei que presenta al jovent de la ciutat que es troba en un moment de transició formativa les diferents possibilitats que ofereix el sistema educatiu formal, per tal que cada estudiant disposi de la informació necessària per construir el seu propi itinerari formatiu, així com una aproximació al mercat laboral. 

L’activitat consta de dos tallers. En el primer es proposa la construcció de l’itinerari formatiu de cada participant i en el segon s’aborda el mercat de treball. En aquestes sessions informatives s’incideix en les qüestions relacionades amb la presa de decisions al llarg de l’itinerari acadèmic i els diferents itineraris formatius i laborals. 

Les sessions informatives es fan amb cita prèvia en grups classe, amb totes les mesures de prevenció davant la Covid; en horari lectiu, i compten amb la participació de 15 centres educatius de la ciutat. 

La Mostra d’Estudis i Professions s’emmarca en el conjunt d’accions que es portaran a terme, durant el curs 2021-2022, des del Grup Permanent de la Formació Professional del Consell Educatiu de L’Hospitalet.