GastroGavà 2021 es podrà gaudir a més de 20 bars i restaurants amb menús i platillos

GastroGavà torna en un format diferent i amb l’esperit de donar impuls i suport a restauradors i productors de la ciutat, dos dels sectors més afectats per l’actual context. Sota el paraigua de “Temps d’Espàrrecs”, l’Ajuntament de Gavà organitza aquesta activitat gastronòmica, amb el protagonisme d’un dels productes més emblemàtics del Parc Agrari del Baix Llobregat, l’Espàrrec de Gavà. GastroGavà es trasllada enguany a més de 20 restaurants de la ciutat que, entre el 22 d’abril i el 9 de maig, oferiran als seus clients la possibilitat de degustar un plat o un menú amb l’espàrrec com a protagonista. Amb iniciatives d’aquest tipus es pretén donar visibilitat i valorar el treball dels professionals del sector hostaler a la ciutat, que aposten per una gastronomia de qualitat amb producte de proximitat.
 
La iniciativa s’ha batejat com a “Espàrrecs a la carta”, traslladant l’esperit de Fira d’Espàrrecs a cada establiment i serà la manera de seguir estant a la vora de la gent i oferint el producte. L’acció compta amb la col·laboració del Gremi de Restauradors de Gavà i l’Agropecuària de Gavà, i la producció de l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT).
 
Format diferent, mateix esperit
La Fira d’Espàrrecs de Gavà es transforma enguany en Temps d’Espàrrecs. A causa de les restriccions per la Covid-19, els organitzadors de l’esdeveniment han decidit enguany impulsar una programació especial que tindrà lloc entre el 22 d’abril i el 10 de maig. En un format diferent, inclourà tots els ingredients característics del certamen gavanenc: pagesia, gastronomia, comerç, i activitats per promoure la interacció d’un públic de totes les edats, sigui a través de propostes presencials o digitals. Tota la informació de les diferents activitats està disponible a firaesparrecs.cat

GastroGavà formarà part de Barcelona · Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible

“Espàrrecs a la carta” serà una de les accions que es desenvoluparà en el marc de la capitalitat de Barcelona i aproparan aquest producte i el Parc Agrari a la capital catalana i l’entorn metropolità. Aquest esdeveniment és una palanca per impulsar una transició alimentària cap a la sostenibilitat amb la qual s’aconsegueixi enfortir les economies locals sostenibles i millorar la salut de les persones, així com la del conjunt del planeta. GastroGavà és un exemple real de l’aposta que es fa a la comarca per la sostenibilitat i l’economia circular.
Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

Junts aposta per la transformació de la C-55 al Bages en una autovia

David Saldoni, candidat de Junts+Puigdemont al Bages, ha reivindicat la necessitat de transformar la C-55…

9 hores fa

Activat el Pla Inuncat per pluges, tempestes i calamarsades a mitja Catalunya

Protecció Civil ha activat en fase de prealerta el pla Inuncat per a aquest dilluns…

9 hores fa

Sandra Marco: “la Festa de Moros i Cristians de Lleida ha guanyat la batalla de la popularitat”

Sandra Marco, diputada d’Igualtat i Cooperació Internacional de la Diputació de Lleida, ha intervingut aquest…

9 hores fa

Centenars de persones omplen Lleida en la darrera jornada de la 35a Fira de Titelles

Centenars de persones han omplert aquest diumenge els carrers, les places i espais adaptats per…

10 hores fa

Quatre persones ferides en una explosió en un restaurant de Viladecans

Quatre persones han resultat ferides aquest diumenge a la tarda en esclatar el fogonet d'una…

10 hores fa

Jeannine Abella aposta per un pla de ramaderia extensiva a Lleida i Pirineus

La cap de llista de Junts + Puigdemont per Catalunya a Lleida, el Pirineu i…

10 hores fa

Esta web utiliza cookies.