Nou èxit de participació de la 14a caminada de resistència La Bastarda de Parets

Avatar photo
La caminada no competitiva es va dur a terme aquest dissabte, 20 d’abril, i va comptar amb la participació d’unes 700 persones, entre corredors, voluntaris i col·laboradors

Aquest dissabte, 20 d’abril, es va celebrar la 14a edició de la caminada de resistència no competitiva La Bastarda, organitzada pel CAM Parets. Fins a 550 persones es van inscriure per recórrer els quasi 36 quilòmetres que separen Sant Martí de Centelles de Parets. Comptant els col·laboradors i voluntaris que mobilitza el Club d’Activitats de Muntanya, La Bastarda acaba comptant amb la participació d’unes 700 persones que gaudeixen d’una jornada amb un esperit totalment lúdic.

La ruta disposava de sis punts d’avituallament, comptant el punt d’arribada, on es distribuïa menjar i beure entre els participants, i que estaven dedicats a una temàtica concreta cadascun d’ells. Així doncs, els participants trobaven els punts d’avituallament ambientats en les aventures d’Astèrix i Obèlix o Mario Bros, en el món dels mariners o de les pitonisses, o convertits en improvisats hospitals de campanya o camps base d’una expedició. Les persones voluntàries que s’encarreguen d’aquests punts estaven disfressades d’acord amb l’ambientació. Les temàtiques dels punts d’avituallament és tradicionalment un secret molt ben guardat, que no es desvela fins al mateix dia de La Bastarda.

“La Bastarda és la gran festa del nostre club i, després de tots aquests anys, està totalment consolidada, un any més la nostra valoració és molt positiva; i de cara a l’any vinent, que celebrarem la 15a edició, prepararem alguna sorpresa per sorprendre els participants”, ha indicat Marta Acosta, presidenta del CAM Parets. Any rere any, la cita esgota les inscripcions, fixades en aquests 550 corredors. “És un èxit mobilitzar tantes persones, més de 100 voluntaris i col·laboradors, i tants espònsors; sense aquesta gent i la seva implicació, tot això seria impossible”, ha destacat Jordi Domènech, un dels organitzadors de la caminada.

En el punt d’arribada, ubicat al parc La Linera, es van realitzar diversos sortejos gràcies a la col·laboració dels patrocinadors de la prova. En total, es van repartir fins a 33 obsequis entre els participants de La Bastarda.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El tràfic del Port de Barcelona creix un 8,1% entre gener i març

Notícia següent

Desmantellada la cúpula dels Latin Kings a Catalunya amb seu a Reus

Notícies relacionades