Es busca la fotografia més original d’aquest Nadal a Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei llança un concurs de fotografia des de la plataforma d’Instagram per donar a conèixer com viuen els molinencs i molinenques el Nadal a la vila

Com vius el Nadal 2020 a Molins de Rei? és l’últim concurs promogut per l’Ajuntament de Molins de Rei, una iniciativa que permetrà donar a conèixer com es viu el Nadal a la vila, visibilitzar el talent dels molinencs i molinenques, i, al mateix temps, incentivar el comerç local gràcies a les compres nadalenques que els guanyadors i guanyadores facin amb els diners del premi.

Per participar en el concurs, cal que, primerament, els participants segueixin el compte d’Instagram de l’Ajuntament de Molins de Rei (@ajuntamentmolinsderei). Posteriorment, hauran de publicar des del seu perfil públic un màxim de tres fotografies sobre el Nadal a Molins de Rei. Finalment, les hauran de titular i afegir-hi l’etiqueta #SomMolinsdeRei.

El concurs està dividit en tres categories segons les edats dels participants: de 14 a 17 anys, de 18 a 25 anys i més grans de 25 anys. El jurat, format per la regidora de Joventut, el cap de comunicació i el fotògraf oficial de l’Ajuntament, escollirà les fotografies guanyadores de cadascuna de les categories.

Els premis a les fotografies guanyadores consistiran en 200€ en metàl·lic per a la persona guanyadora de cada categoria. La idea és que els guanyadors aprofitin els premis per invertir en els comerços de Molins de Rei. D’aquesta manera, aconseguirem que també els nostres establiments surtin guanyant aquest Nadal.

El concurs finalitza el proper 26 de desembre a les 24 h i el lliurament de premis serà el 30 de desembre, a les 12 h, a la sala de plens de l’Ajuntament.

Per a més informació, podeu consultar les bases del concurs a https://www.molinsderei.cat/concurs-de-fotografia-viu-el-nadal-a-molins/ .