fbpx

El Govern de Parets presenta el PAM 2023-2027 posant en el centre les persones

Avatar photo

El Govern de Parets del Vallès, ha presentat el PAM (programa d’actuació municipal) davant de la Residència Pedra Serrada, ja que aquest equipament, juntament amb la piscina municipal Miguel Luque, és una de les prioritats d’aquest nou mandat del govern local.

El PAM s’ha presentat l’endemà dels 100 dies de mandat del nou govern, format pel PSC-CP i Sumem Esquerres a Parets i consta de 130 punts. L’acte de presentació ha anat a càrrec de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i la vicelcaldessa, Casandra Garcia.

Durant la presentació s’ha destacat la posada al dia de la climatització i la coberta de la Residència Pedra Serrada. També s’ha parlat de l’ampliació de les places del centre de dia. Una altra de les prioritats és la posada al dia dels equipaments municipals, com per exemple la piscina Miguel Luque, però també dels carrers, places, jardins, barris, les voreres i l’asfaltatge del municipi. Es durà a terme la construcció d’habitatges de protecció oficial amb règim de lloguer assequible i es realitzaran, durant aquest mandat, les obres del tercer pavelló d’esports, la nova estació de tren i l’institut-escola.

S’ha posat atenció també en el repte en la millora de la sostenibilitat i el medi ambient, fomentant, com fins ara, les plaques fotovoltaiques en els equipaments municipals. Es realitzaran parcs infantils i de joc adaptats a discapacitats. Respecte a la salut, ja s’ha començat a treballar en la nova regidoria de Benestar Emocional. Es demanaran millores al CAP, posant atenció en el servei d’urgències i els metges especialistes. També es faran noves propostes d’activitats als casals de gent gran. Es seguirà apostant per les persones, sense deixar enrere als col·lectius vulnerables. A nivell d’ocupació es continuarà amb una forta aposta pels plans d’ocupació locals, la contractació d’empreses de la zona i per reimpulsar el consell industrial. Respecte a l’esport, s’impulsaran els equips femenins dins els clubs.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha explicat: “Aquest mandat generarem noves oportunitats, especialment pels joves, en matèria laboral, habitatge i oci. Volem fer partícips als nostres joves en tot allò que fem i projectem de cara al futur del nostre poble”.

La vicealcaldesa, Casandra Garcia, ha afirmat: “Exigirem a la Generalitat de Catalunya que compleixi amb el compromís del conseller de Salut, de millores i reformes al nostre CAP. A més, continuarem reclamant els serveis d’urgències i l’ampliació de metges especialistes”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un nadó de 6 mesos és gairebé devorat pels ratolins. Els pares, a presó

Notícia següent

Desè aniversari del Projecte LECxit a les Biblioteques Municipals de Reus

Notícies relacionades