Desmantellen un cultiu amb 343 plantes de marihuana en un pis de l’Hospitalet de Llobregat

Els Mossos han detingut dos homes i han denunciat un tercer

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar el passat 22 de juny un cultiu amb 343 plantes de marihuana en un pis de l’Hospitalet de Llobregat. La investigació va començar a principis del mes de març quan la policia catalana va tenir coneixement que en un domicili particular s’estava cultivant marihuana. En comprovar, entre d’altres indicis, que la instal·lació elèctrica de l’habitatge era irregular, els agents, prèvia autorització judicial, van accedir al pis on van detenir els seus ocupants, dos homes de 53 i 35 anys d’edat. Durant l’escorcoll, van localitzar les 343 plantes en avançat estat de creixement, cabdells de marihuana, diners en efectiu, una bàscula de precisió i altres estris destinats a la venda en detall de la droga.

Paral·lelament, els tècnics d’Endesa van fer uns inspecció a la instal·lació elèctrica per tal de corroborar la defraudació de fluid elèctric i van constatar que havien manipulat el quadre elèctric amb l’objectiu de defraudar i amagar el consum real, resultat de la plantació indoor de marihuana.

Davant les evidències del delictes comesos, els investigadors van detenir els dos homes presents en el moment de l’escorcoll i van denunciar un tercer, que no es trobava en aquell moment en el pis. Un dels detinguts tenia pendents dues ordres de detenció.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.