Desallotjades 29 persones per l’incendi d’un magatzem de L’Hospitalet

Els Bombers de la Generalitat hi treballen amjb 20 dotacions

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

20 dotacions dels Bombers, amb el suport de Bombers de Barcelona, treballen des de tres quarts de deu de la nit d’aquest dilluns en un incendi que s’ha declarat en un magatzem del carrer de Sort de l’Hospitalet de Llobregat, segons ha informat el cos d’extinció de focs.

Les informacions que ofereixen indiquen que la nau crema totalment, i que el sostre ha col·lapsat. Els efectius d’emergències treballen en l’extinció i la protecció dels edificis d’habitatges del costat. Cap a les onze de la nit han informat que han aconseguit frenar la propagació de les flames cap a les façanes d’aquests altres immobles.

Posteriorment han indicat que s’han desallotjat preventivament 29 persones, però que no consten ferits. Passats dos quarts de dotze, els Bombers han indicat que l’incendi s’ha confinat i que no ha propagat als edificis contigus. No obstant això, l’interior de la nau seguien cremant i els bombers continuaven treballant per extingir-lo. També preveuen revisar l’afectació estructural junt amb l’arquitecte municipal un cop s’apaguin les flames.

També han indicat que el magatzem afectat era una fusteria i que a l’interior hi havia molta densitat de càrrega, que poc abans de les dotze de la nit continuava cremant.