Colau lamenta la mort de dues persones en l’incendi de Badalona

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha lamentat aquest dijous la mort de dues persones en l’incendi d’una nau a Badalona (Barcelona) i ha desitjat que les persones que han resultat ferides es recuperin aviat, en una anotació a Twitter que ha recollit Europa Press.

Ha assegurat que segueixen de prop “les terribles notícies de Badalona” i ha afegit que cal la implicació de totes les administracions per donar una resposta urgent a l’emergència social que hi ha darrere.

Així mateix, ha agraït la tasca dels serveis que treballen en l’incendi i ha afirmat que els Bombers de Barcelona i el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) han ajudat a atendre les persones afectades: “Continuarem col·laborant en tot allò que necessitin i estigui a les nostres mans”.

Així mateix, el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni (PSC), ha agraït la tasca dels serveis d’emergència, dels Mossos i de la Guàrdia Urbana de Badalona, ha traslladat el seu condol als familiars de les víctimes i ha desitjat una “ràpida recuperació als ferits”.

L’incendi es va produir aquest dimecres poc abans de les 21 hores en una nau industrial al carrer Guifré amb Tortosa, al barri de Gorg, hi ha hagut dues víctimes mortals i set ferits han estat traslladats a centres hospitalaris –quatre estan menys greus i tres greus–.