Roben rellotges de centenars de milers d’euros a Gavà

Els lladres van accedir a l'interior del recinte inutilitzant alarmes i càmeres i forçant la càmera cuirassada on hi havia el material

0
594
El magatzem de la firma Citizen Watch situat a Gavà (Baix Llobregat) va ser objecte la matinada de diumenge a dilluns passat d’un robatori de grans proporcions. Uns individus que els Mossos qualifiquen de professionals es van endur un botí en rellotges valorat en centenars de milers d’euros, segons ha avançat ‘El Periódico’ i ha confirmat l’ACN. Els Mossos van ser alertats dels fets cap a quarts de set de la matinada. Un cop allà van constar que havia estat un cop consumat. Els lladres havien accedit a l’interior del magatzem i havien inutilitzat l’alarma i les càmeres de seguretat. També havien forçat la càmera cuirassada on es dipositava la mercaderia. Es van endur centenars de rellotges, alguns de molt valor.
Els Mossos d’Esquadra investiguen l’autoria dels fets, però donen per fet que trobar-los no serà fàcil, ja que afirmen que es troben davant d’un grup de lladres professionals que sabien com esquivar les mesures de seguretat de la nau i que buscaven un botí molt concret. Això els fa pensar que també sabran on col·locar la mercaderia, cosa que pot dificultar encara més la investigació.

FER UN COMENTARI