Creix la demanda de bitllets amb bonificacions al transport públic de Barcelona

TMB ho atribueix al model tarifari més "atractiu" de la T-usual i T-jove a preu reduït per a famílies monoparentals i famílies nombroses

Imatge d'un autobús de l'ATM de Barcelona. ACN.
La demanda de bitllets amb bonificacions socials del transport públic de Barcelona gestionat per l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha crescut un 20%. Es tracta, concretament, dels títols per a famílies monoparentals i nombroses, la T-Usual per a persones en situació d’atur i la T-jove a preu reduït per a famílies monoparentals i de famílies nombroses. Per acollir-s’hi, els viatgers han de presentar la documentació acreditativa als centres que TMB disposa al centre de Barcelona o als d’altres operadors que gestionen el transport públic a l’àrea metropolitana de Barcelona, com FGC i Rodalies. En aquest sentit, fonts de TMB han explicat que atribueixen aquest augment al model tarifari més “atractiu” de la T-usual i la T-jove i que els usuaris bescanvien els títols de l’any passat.
Davant l’augment d’afluència als centres d’atenció al viatger de TMB, la companyia ha recordat que la gestió també es pot fer amb els altres operadors. En el cas de Transports Metropolitans de Barcelona, atén el públic a les estacionals de Diagonal, La Sagrera i Universitat (aquesta darrera també obre en caps de setmana).