El grup Balfegó de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre), la principal empresa tonyinaire de Catalunya, inaugura el proper 29 de març la primera Tunateca Espai Gastronòmic a Barcelona. La companyia tonyinaire preveu obrir-ne diverses a les ciutats dels països on actualment comercialitza la seva tonyina roja. La Tunateca és un concepte gastronòmic diferent i “pioner” on els principals xefs del país podran donar a conèixer les propostes que ofereixen als seus restaurants amb aquest peix, mostrant diferents tècniques i preparacions. També es difondrà entre els clients l’activitat de pesca sostenible i el consum responsable d’aquesta espècie. El local desenvoluparà una extensa agenda d’esdeveniments, amb cursos de cuina, tastos o demostracions de ‘ronqueig’ de tonyina –el tall de la peça-, considerat un art al Japó.
Notícies relacionades
“Com elaborar un pla d’innovació a la meva empresa”, nou taller a Reus
Amb l’objectiu de donar resposta i promoure noves accions que ajudin a l’enfortiment del teixit econòmic, adequades a…
El brot que va intoxicar a infants a Calafell va ser pel mal estat del menjar
L’Agència de Protecció de la Salut de Catalunya ha conclòs que el brot lleu que van patir 44…
Blanes renovarà diumenge el Vot de Vila a l’Aplec de Sant Rafel, una tradició que es manté des de l’any 1795
El diumenge 22 d’octubre Blanes reviurà una de les tradicions més nostrades i longeves amb què compta aquest…