Primera mort a Barcelona per una atropellament de patinet elèctric

Una dona de 82 anys va perdre la vida el passat mes de novembre després de ser atropellada al barri del Raval

La Guàrdia Urbana atura un conductor de patinet elèctric al Passeig Marítim de Barcelona en un control de circulació d'aquest tipus de vehicles

Una dona de 82 anys ha estat la primera víctima mortal per l’atropellament d’un patinet elèctric a la ciutat de Barcelona. Segons ha avançat El Periódico, l’accident es va produir el passat 22 de novembre a l’encreuament entre el carrer del Carme i el de Joaquim Vedruna, al barri del Raval.

La víctima va ser atropellada quan es dirigia a una administració de loteria. El vehicle va topar amb ella frontalment i la va fer caure a terra, deixant-la confusa. Una ambulància la va traslladar a l’Hospital del Mar, on va entrar en coma pocs minuts després i va ser operada d’urgència. Finalment, la dona va acabar morint al centre hospitalari tres dies després.

En passar més de 24 hores des de l’atropellament, la dona no consta com a víctima mortal d’un accident de trànsit. La seva família ha explicat al citat mitjà que l’únic que se sap de l’accident és que el patinet pertanyia a una empresa de lloguer i estan a l’espera de rebre un informe de l’accident per posar una denúncia.

Amb la mort d’aquesta dona de 82 anys ja són dues les víctimes mortals per atropellament de patinet elèctric a Catalunya. L’agost de 2018, una dona de 90 anys també va perdre la vida a Esplugues de Llobregat per un accident similar. En aquest cas, el patinet circulava a 30 quilòmetres per hora quan va atropellar la víctima, que va morir dies després per les greus ferides provocades. La jutgessa ha descartat el delicte d’homicidi imprudent i l’usuari del patinet serà jutjat per un delicte lleu d’imprudència.