Els Conductors de VTC retiren els gairebé 800 vehicles de la Diagonal de Barcelona

Ho van decidir en assemblea per "donar un vot de confiança" a l'executiu català

Més de 300 cotxes de VTC es concentren la Diagonal des de Francesc Macià fins a Numància, el 19 de gener de 2019 (Horitzontal)
Els conductors de VTC que ahir van tallar la Diagonal a l’alçada de la plaça Francesc Macià amb els seus vehicles des de dos quarts de quatre de la tarda van abandonar la via als volts de les dues de la matinada després de decidir-ho en assemblea. Josep Maria Goñi, president d’Unauto, destaca que en el moment àlgid de la protesta uns 800 vehicles van col·lapsar la Diagonal entre Francesc Macià i el carrer Numància. Goñi afegeix que davant la reunió prevista demà dilluns a quarts d’onze del matí amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, els conductors van decidir “donar un vot de confiança” a l’executiu català i plantejar futures mobilitzacions en funció del resultat de la trobada.
La protesta dels conductors de vehicles VTC d’ahir dissabte es va generar de manera espontània via xarxes socials davant el perill que més de 3.000 conductors de vehicles de lloguer amb conductor “es quedin sense feina” davant les pressions “mafioses” del sector del taxi. Tot i que la qüestió s’ha convertit “en un vodevil amb un final difícil de predir”, Goñi ha destacat que afronten amb optimisme la reunió de demà amb Damià Calvet.