Dos detinguts per robar al mercat de Nou Barris

En l'escorcoll, els mossos van trobar més de 3.000 euros fraccionats en bitllets i monedes, una navalla amb la fulla doblegada i una participació de la loteria del mercat

Imatge del material que els Mossos van interceptar
Els mossos han detingut dos homes, de 33 i 37 anys i veïns de Barcelona, com a presumptes autors d’un robatori amb força en un mercat de Nou Barris. Els fets van tenir lloc la matinada del passat divendres, quan els mossos van rebre l’avís que, des de la central d’alarmes d’un mercat de Nou Barris, s’havia observat la presència de persones a l’interior del recinte. En arribar al lloc dels fets, van enxampar dues persones que intentaven fugir pel terrat amb una bossa. Tot seguit, van veure, d’una banda, com una persona volia despenjar-se per la paret del darrera del recinte que comunica amb el pàrquing i, de l’altra, com un altre individu pretenia baixar per la façana del recinte. Els agents van interceptar els dos lladres i van recuperar la bossa que havien abandonat i, en l’escorcoll, hi van trobar més de 3.000 euros fraccionats en bitllets i monedes, una navalla amb la fulla doblegada i una participació de loteria del mercat.
Amb tots els indicis, els mossos van detenir els dos homes per un delicte de robatori amb força. Tots dos lladres ja han passat a disposició del jutge, que ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.