Dos detinguts al districte de Sant Martí de Barcelona per tràfic de drogues

Els agents de la Guàrdia Urbana han decomissat 16.600 euros, 195 grams de cocaïna, 66 pastilles d'èxtasi i més de 500 grams d'altres substàncies

La Guàrdia Urbana ha detingut aquest dijous, 21 de desembre, dues persones per tràfic de drogues en un pis situat al número 85 del carrer Sardenya del districte de Sant Martí. Els arrestos es van fer durant escorcoll de l’immoble per ordre judicial en el qual els agents d’aquest cos van decomissar 16.600 euros, 195 grams i 141 boles de cocaïna, 66 pastilles d’èxtasi, i més de 500 grams d’altres substàncies estupefaents. A més, en l’operatiu policial també ha quedat investigada una persona per tràfic de drogues. La investigació es va iniciar fa un mes en un pis de Ciutat Vella des d’on, gràcies a la col·laboració veïnal, es va comprovar que dos individus distribuïen drogues, habitualment cocaïna. Durant aquest temps, la venda de droga es va traslladar al pis del carrer Sardenya.
La venda de drogues es feia tant al pis de Sant Martí com als carrers de Ciutat Vella. Dijous, amb l’entrada i escorcoll de l’immoble per ordre judicial, els agents de la Guàrdia Urbana van decomissar 16.600 euros, 195 grams i 141 boles de cocaïna, 66 pastilles d’èxtasi, i més de 500 grams d’altres substàncies estupefaents.

Durant l’operatiu, els agents també van trobar set peces de roba semblants a una faixa que estaven preparades per transportar droga adherida al cos, així com una bicicleta elèctrica i altres elements amb els quals distribuïen la droga a la via pública.