Detenen un home que traficava amb cocaïna als carrers de Nou Barris

Els Mossos localitzen al domicili de l'arrestat 120 dosis de droga i més de 6.500 euros en efectiu

 Els Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Barcelona van el 29 de gener un traficant de cocaïna que actuava al districte de Nou Barris. L’home, de 43 anys i de nacionalitat dominicana, va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues. Els dos cossos policials van detectar que hi havia molta afluència de persones d’aspecte cocaïnòman al barri de Ciutat Meridiana que regentaven una zona pròxima a la plaça Roja. La investigació va permetre identificar al responsable de la venda de droga, que es feia al carrer, cosa que generava sensació d’inseguretat entre els veïns. Finalment, la matinada del 29 de gener van detenir l’investigat quan estava venent la droga. En el seu domicili hi van localitzar 120 dosis de cocaïna i més de 6.500 euros en efectiu.

La investigació policial va permetre identificar al traficant de cocaïna, que venia al carrer. L’home quedava amb els seus clients prop del seu domicili per recollir la droga. Gràcies a això, la matinada del dimarts 29 de gener agents de la Guàrdia Urbana van poder detenir l’investigat quan estava venent cocaïna. Un cop arrestat, el Jutjat d’Instrucció número 4 de Barcelona en funcions de guàrdia va autoritzar l’entrada i registre al seu domicili.

A casa seva hi van trobar més de 130 grams de cocaïna distribuïts en 120 petites bossetes preparades per a la seva distribució i dues pedres rocoses. A més, s’hi van comissar estris destinats a la distribució i venda d’aquesta droga i uns 6.500 euros en efectiu.

El detingut va passar a disposició judicial divendres 1 de febrer i va quedar en llibertat.