Detenen un pedòfil a Barcelona

Les imatges eren de menors d'entre 6 i 10 anys i estaven emmagatzemades en un núvol gestionat per una web amb seu a Nova Zelanda

 La policia espanyola ha detingut dos homes a Barcelona i a la província d’Almeria com a presumptes autors de delictes relatius a la prostitució i a la corrupció de menors. Els arrestats havien emmagatzemat més de 5.000 fotografies en un núvol gestionat per una pàgina web amb seu a Nova Zelanda. La companyia va denunciar la pujada de nombrosos arxius de contingut pedòfil a les autoritats neozelandeses, cosa que va permetre localitzar i detenir els dos pedòfils a Barcelona i a la província d’Almeria. Els agents van intervenir un telèfon mòbil, dos ordinadors i cinc discs durs en el registre dels seus domicilis. Aquest operatiu ha estat possible gràcies als mecanismes de cooperació policial internacional.
En el marc de la lluita contra la pedofília, la policia espanyola també ha detingut sis persones i n’investiga cinc més per intercanviar pornografia infantil a través d’Internet utilitzant un mateix servei de correu per distribuir i compartir material il·lícit. Els arrestos es van fer a Almeria, Mataró, Tarragona, Madrid, Valladolid i Barcelona.