Concentració davant la Justícia per la violació de la noia als San Fermines

200 persones s'han concentrat davant el Departament de Justícia a Barcelona per donar suport a la noia presumptament violada per cinc homes durant els San Fermines

Unes 200 persones, segons la Guàrdia Urbana, s’han concentrat aquest divendres a la tarda davant del Departament de Justícia a Barcelona per donar suport a la noia presumptament violada per cinc homes autoanomenats La Manada durant la celebració de les festes de San Fermín a Pamplona l’any passat. La concentració ha estat una de les que s’han fet arreu de l’Estat com a protesta per la manera com s’està duent a terme el judici contra els cinc presumptes agressors. Un dels motius d’indignació dels concentrats, que han cridat consignes com ara ‘Jo sí et crec’, és que el jutge ha acceptat com a prova un informe d’un detectiu encarregat pels acusats per determinar si la noia fa vida normal.
El judici, que ha començat aquest dilluns, ha de determinar si els cinc acusats són culpables d’haver violat repetidament la víctima i de gravar i difondre les imatges del que van fer.