Una vintena de carreteres continuen afectades per mobilitzacions del 8-N

El trànsit es manté interromput en les vies que enllacen amb França i Andorra

0
1228
Una vintena de carreteres continuen afectades pels talls provocats per manifestants amb motiu de la vaga, entre elles les que comuniquen amb França, segons el Servei Català de Trànsit. A les 15h encara hi havia retencions a la C-32 a Argentona en sentit nord, a la C-37 a Castellfollit del Boix en els dos sentits i a la C-25, amb restriccions pels camions a Vic en sentit Girona. L’AP-7 també pateix incidències a Borrassà en sentit nord, a Figueres en sentit sud i a Riudellots de la Selva en els dos sentits de la circulació; l’N-152 a Puigcerdà a pocs metres de la frontera; la C-38 a Molló en els dos sentits i hi ha retencions a Vilamalla, en sentit sud. També està tallada l’N-145, que comunica La Seu d’Urgell amb Andorra, en els dos sentits.
A la demarcació de Tarragona, hi ha intermitents a La Bisbal del Penedès en sentit Barcelona i l’N-340 està tallada a Amposta en els dos sentits i es fan desviaments per la C-12 i TV-3408; mentre que l’A-2 a Riudellots continua tallada en els dos sentits.

Per últim, a les comarques de Lleida l’A-2 està tallada a Soses en sentit Barcelona, l’A-2 d’Almacelles en sentit Lleida i la C-12 a Maials en els dos sentits. A la C-14, hi ha talls intermitents a Ponts en tots dos sentits i a la C-45 tampoc es pot circular en els dos sentits. D’altra banda, a l’LL-12 està tallat l’accés a l’AP-2 a Albatàrrec en sentit sud, i l’N-23′ entre Vilaller i Alfarràs en tots dos sentits.

FER UN COMENTARI