Transport públic per al concert de Vetusta Morla al Palau Sant Jordi

El concert tindrà lloc demà al Palau Sant Jordi

TMB habilitarà dissabte un servei especial d’autobusos de baixada entre el recinte i la plaça d’Espanya. La línia 150 funcionarà fins a les 2 de la matinada

Amb motiu del concert que oferirà el grup Vetusta Morla al Palau Sant Jordi (19.30 hores) dissabte 19 de maig, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà un servei especial d’autobusos de baixada quan finalitzi el concert (a partir de les 23.15 hores, aproximadament) entre el recinte i la plaça d’Espanya. Per a aquest servei seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat. Els vehicles portaran l’indicador de línia “Pl. Espanya – Palau Sant Jordi”.

Per pujar al Palau Sant Jordi, TMB recomana utilitzar la línia 150 de bus (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc) que, amb motiu del concert, es reforçarà amb més vehicles entre les 17.30 i les 21.30 hores. A més, amb motiu de la Nit dels Museus, que se celebra dissabte 19 a Montjuïc, la línia 150 de bus funcionarà excepcionalment fins a les 2 de la matinada.

Dissabte el metro funciona durant tota la nit.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.