Recomanacions de transport per a la celebració dels títols de Lliga i Copa del Barça

TMB preveu reforçar aquesta tarda el servei de metro

Amb motiu de la rua de celebració pels títols de la Lliga i la Copa del Rei de futbol aconseguits pel FC Barcelona, TMB preveu reforçar aquesta tarda el servei de metro i adverteix que les alteracions del trànsit en superfície afectaran una part de la xarxa d’autobusos.

El metro es reforçarà i hi haurà més personal a les estacions situades al llarg del recorregut de la rua. Les estacions més properes a la zona són: Urgell (L1), Sant Antoni (L2), Paral·lel L2 i L3), Drassanes (L3) i Hospital Clínic (L5).

Afectacions a línies de bus de TMB

La rua de celebració, que encapçalaran dos vehicles del Barcelona Bus Turístic vinilats per a l’ocasió, sortirà a les 18 hores i afectarà el trànsit de superfície per on es desenvolupi entre les 17 i les 21 hores, aproximadament. La desfilada sortirà del World Trade Center al port i seguirà per la plaça de les Drassanes, l’avinguda Paral·lel, la ronda Sant Pau, carrer Comte d’Urgell, avinguda Sarrià i acabarà el recorregut a la plaça del Doctor Ignasi Barraquer. TMB adoptarà les mesures necessàries per desviar els vehicles en funció dels talls de trànsit que es vagin succeint.

En total, els desviaments afectaran una vintena de línies de bus que fan part de l’itinerari a la zona afectada: D20, D40, H8, H10, H12, H14, H16, V11, 21, 24, 27, 41, 50, 54, 55, 59, 66, 10, 9, 120 i 121.