Una quarantena de carreteres tallades i una desena més d’afectades per la vaga

Les incidències han començat a primera hora del matí

Diversos manifestants tallen aquest dimecres al matí un total de 37 carreteres amb motiu de la vaga general, entre les quals es troben les principals vies d’accés a Barcelona. Les interrupcions del servei han començat des de primera hora i afecten la mobilitat dels conductors en plena hora punta. Així, segons el Servei Català de Trànsit, l’A-2 es troba tallada a Abrera (excepte un carril), Sant Joan Despí en sentit Barcelona, la Ronda de Dalt i Litoral, la B-23 a Molins de Rei i Sant Just Desvern d’entrada a Barcelona, l’AP-7 all Vendrell, en sentit nord, i a Santa Perpètua de Mogoda i la C-16 a Sant Cugat del Vallès, cap a la capital catalana. A més, dues vies més es troben tallades per la presència d’obstacles a la via – la C-12 a Menàrguens i la C-14 a Ponts- i en almenys set més hi ha retencions, tot i que el trànsit no es troba interromput.
Altres vies tallades són l’A-2 als seus trams d’Òdena i Castellnou de Seana, a la B-140 a Mollet del Vallès, la C-12 a Balaguer, la C-16 Sallent, la C-16 St. Cugat del Vallès, en sentit Barcelona; la C-25 (l’Eix Transversal) a Vic, Artés i Manresa; la C-32 a Vilassar de Dalt; la C-37 a Castellfollit del Boix i a Manresa; la C-59 a Moià, l’N-145 a la Seu d’Urgell; l’N-230 a Vilaller; l’N-420 a Bot i l’N-II a Vilassar de Mar i a Vilamalla i l’N-II a Figueres.

A més, una marxa lenta de vehicles afecta la C-58 a Vacarisses i es registres retencions a l’AP-7 a Vilafant, la C-17 a Parets del Vallès en sentit Barcelona; la C-31 a l’Hospitalet de Llobregat en sentit Barcelona, la C-32 a Sant Boi de Llobregat, també cap a la capital catalana, i a Cornellà de Llobregat i Castelldefels en sentit sud i a la C-58 Ripollet (sentit nord) i a BCN (sentit sud).