Mor el treballador de l’Ajuntament de Barcelona apunyalat dilluns

El funcionari va quedar ferit crític després de ser víctima d'un robatori amb força

Pla general de l'Ajuntament de Barcelona. Foto CEDIDA

El treballador de l’Ajuntament de Barcelona apunyalat dilluns a la tarda al carrer Paradís, a tocar de la Plaça Sant Jaume, ha mort aquest dimecres, segons han informat fonts del consistori. El funcionari va quedar ferit crític després de ser víctima d’un robatori amb força. La Guàrdia Urbana van detenir el presumpte agressor al lloc dels fets. Els Mossos d’Esquadra investiguen si el cas té relació amb dues morts més que s’havien produït prèviament. Es tracta de la d’un home que va aparèixer mort amb signes de violència en un habitatge al número 9 del carrer Portal, també a Ciutat Vella, on hi havia hagut un incendi. Una hora més tard, al carrer de l’Arc de Sant Vicenç, a poca distància d’on hi va haver l’incendi, s’ha avisat que una dona d’edat avançada ha caigut des d’un dels pisos al vestíbul de la finca i ha mort.
La Comissió de Presidència que s’estava celebrant a l’Ajuntament de Barcelona aquest matí ha quedat suspesa quan s’ha conegut la mort del treballador.

Els agents de la Divisió d’investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona s’han fet càrrec de la investigació i de la possibilitat que aquests fets puguin tenir alguna connexió, segons ha indicat el cos policial.