L’empresa Blexr obre oficina a Barcelona i crearà 40 llocs de treball

La companyia de màrqueting digital impulsarà des de la capital catalana el seu creixement a Europa

Twitter: @BlexrCom
L’empresa de màrqueting digital Blexr obrirà una oficina a Barcelona i crearà 40 llocs de feina. Des de la nova seu de la capital catalana, la companyia maltesa preveu impulsar el seu creixement a Europa amb el llançament de nous productes. Blexr, que té més d’un centenar de treballadors, es dedica al desenvolupament de continguts digitals per a empreses de les finances i el ‘gaming’ per impulsar el seu tràfic web. L’oficina de Barcelona acollirà redactors, analistes SEO, dissenyadors d’UI/UX i professionals de la informàtica, entre d’altres. Segons el director d’operacions de Blexr, Eduardo dos Remedios, han escollit Barcelona perquè ofereix “un pol de talent en àmbits com la tecnologia, el producte, el màrqueting digital o la creativitat i el disseny”.
En aquest sentit, Dos Remedios ha dit que obrir una oficina a Barcelona és “necessari com a suport i catalitzador” per al creixement de l’empresa.

Blexr s’establirà a Barcelona després de cooperar amb Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ.