Laura Ricote guanya el concurs de 2.000 euros al mes de La Grossa de Cap d’Any

12.000 persones han pres part de la iniciativa, que consistia a enviar una foto en què es veiés el número i la sèrie del bitllet adquirit

Imatge de la guanyadora
Laura Ricote ha estat la guanyadora del premi de 2.000 euros al mes amb què La Grossa de Cap d’Any enceta el repartiment nadalenc de sort. El director de Loteria de Catalunya, Jaume Torrabadella, ha estat l’encarregat de lliurar-li el premi, que consisteix en cobrar aquesta quantitat durant dotze mesos. El sorteig, que aquest any arriba a la tercera edició, consistia en enviar una fotografia amb un bitllet de la loteria catalana, on s’identifiqués clarament el número i la sèrie del bitllet, durant el mes de novembre. Cada persona podia trametre tantes instantànies com bitllets hagués comprat. En total hi han participat 12.000 persones.
La guanyadora s’ha emportat el premi per una fotografia amb el número 72685, sèrie 16, que va comprar en un establiment de la cadena Bon Preu del carrer Tamarit de Barcelona.

Ricote participa, a banda, en el sorteig del dia 31 de desembre amb el número que va adquirir, igual que hi participen totes les persones que van prendre part del concurs.

Per al sorteig de la Grossa de Cap d’Any, els números es poden adquirir fins al dia 30 a qualsevol dels establiments autoritzats, i fins al 31 a les 11.00 h a través d’internet.

Aquest any s’han posat a la venda 34 milions d’euros en bitllets, 32 dels quals en paper i 2 a través dels terminals dels punts de venda i internet. Com en l’edició anterior, aquest any també es jugaran 80.000 números a 5 euros el bitllet.

Hi haurà 5 grans premis, el primer valorat en 20.000 euros per euro jugat, el segon en 6.500, el tercer en 3.000, el quart en 1.000 i el cinquè en 500. Es mantenen els premis especials a les centenes, amb un premi de 25 euros per bitllet.

També es premiaran els números que tinguin les 3 primeres xifres coincidents en el mateix ordre del sorteig amb els 3 primers dígits de qualsevol dels 5 grans premis i les terminacions dels 5 números guanyadors, així com el número anterior i posterior de cadascun.

Els organitzadors del premi afirmen que amb La Grossa de Cap d’Any hi ha un 25% més de possibilitats de ser agraciat que amb el ‘Gordo’ de Nadal.