L’Ajuntament de Barcelona tramita recuperar locals del Port Olímpic

Haurien d'haver estat retornats el passat 31 de maig perquè va acabar la seva concessió

Imatge d'una zona del moll del Port Olímpic amb diversos locals d'oci. Foto: ACN

L’Ajuntament de Barcelona està tramitant la recuperació dels locals d’oci nocturn del Port Olímpic que haurien d’haver estat retornats el passat 31 de maig perquè va acabar la seva concessió, segons han informat fonts municipals.

Alguns d’aquests establiments, una minoria, no només no han tornat les claus sinó que estan oberts tot i no tenir concessió ni llicència d’activitats, el que ha provocat queixes de l’associació de veïns de Vila Olímpica i de la patronal de l’oci nocturn FECASARM.

Des de desembre de 2019, la gestió del Port Olímpic ha passat de la Generalitat a l’Ajuntament de Barcelona, que ha aprovat una transformació que passa per no renovar la concessió dels locals d’oci nocturn, que va acabar el 30 d’abril de 2020 i va ser prorrogada un mes per l’estat d’alarma, per poder dedicar-los a d’altres activitats relacionades amb la nàutica i el mar.

“Aquests locals d’oci nocturn haurien d’haver estat retornats el 31 de maig (a efectes pràctics el dia 2 de juny que és el primer dia laborable després de la finalització del termini). S’estan fent els tràmits oportuns amb el districte de Sant Martí per poder recuperar aquests locals”, han indicat fonts municipals.