La Xarxa de Mercats Verds s’amplia

L'equipament se suma a tota una xarxa per crear mercats sostenibles a Barcelona

El Mercat de Sants s’incorpora a la Xarxa de Mercats Verds per promoure la sostenibilitat mediambiental, la salut i el consum responsable. Amb aquest ja són vuit els equipaments municipals de la ciutat que formen part d’un projecte que pretén fomentar mesures per fer que els mercats siguin espais més sostenibles, així com potenciar el consum de productes de proximitat i ecològics.

El Mercat de Sants se suma al de la Llibertat (Gràcia), les Corts, Lesseps (Gràcia), Sant Martí, la Concepció (Dreta de l’Eixample), Horta i el Clot per fer realitat una iniciativa que dona visibilitat als mercats municipals de la ciutat com a espais sostenibles i centres d’alimentació saludable.

D’aquesta manera, l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB) reforça el compromís amb la sostenibilitat i els productes produïts al territori, i consolida així un projecte que va començar l’any 2015 amb una prova pilot al Mercat de la Llibertat.

Els mercats verds pretenen potenciar l’oferta i el consum de productes de proximitat i augmentar la presència de productes ecològics frescos per afavorir una alimentació més saludable. Segons la línia que s’havia posat en marxa als altres mercats, l’IMMB ha elaborat una campanya de comunicació amb banderoles, cartells, vinils informatius i senyals per indicar els productes frescos de proximitat i els ecològics que es poden trobar a les parades i sensibilitzar la ciutadania.